4- Publicaciones Académicas: Envíos recientes
Mostrando ítems 121-140 de 3605
-
Freezing
(Food Processing Handbook: 2nd Edition, 2011) -
Manager-subordinate trust relationships in Colombia
(Manager-Subordinate Trust: A Global Perspective, 2013) -
Multiscale and nanostructural approach to fruits stability
(Food Engineering Series, 2015) -
A comparative analysis of genetic algorithms and QAP formulation for facility layout problem: An application in a real context
(Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics), 2016) -
Role of surfactants and their applications in structured nanosized systems
(Food Engineering Series, 2015) -
Comparing operation points in linear programming with fuzzy constraints
(Studies in Systems, Decision and Control, 2018) -
Revista Ucansuca. Doceava edición. julio-diciembre 2023
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2023) -
Revista Ucansuca. Onceava edición. enero-mayo 2023
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2023) -
Revista Ucansuca. Novena edición. enero-mayo 2022
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2022) -
Revista Ucansuca. Décima edición. Noviembre 2022
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2022) -
Revista Ucansuca. Octava edición. Noviembre 2021
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2021) -
Revista Ucansuca. Sexta edición. Noviembre 2020
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2020) -
Revista Ucansuca. Séptima edición. enero-junio 2021
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2021) -
Revista Ucansuca. Quinta edición. enero-mayo 2020
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2020) -
Revista Ucansuca. Cuarta edición. Noviembre 2019
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2019) -
Revista Ucansuca. Tercera edición. enero-mayo 2019
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2019) -
Revista Ucansuca. Segunda edición. julio-diciembre 2018
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2018) -
Revista Ucansuca. Primera edición. enero-mayo 2018
(Departamento de Ciencia y Cultura de la Alimentación, 2018) -
Using Virtual Tools to Initially Approach Patients with Mental Health Symptoms. A Literature Review
(Dirección de Publicaciones, 2024-02-26) -
Validation and Preliminary Results of a Questionnaire for Physicians about Bioethical Aspects Related to Enteral Feeding in Patients with Dementia
(Dirección de Publicaciones, 2023-11-03)