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Quintanilla Carvajal, María Ximena (34)
Ricaurte, Leidy (5)Henao Ardila, Alejandra (4)Sotelo Díaz, Luz Indira (4)Aragón Rojas, Stephania (3)MateriaOptimization (6)Encapsulation (5)Spray drying (4)Ultrasound (4)Whey (4)

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Production of high-oleic palm oil nanoemulsions by high-shear homogenization (microfluidization) 

Ricaurte, Leidy; Perea Flores, María de Jesús; Martinez, Anamaria; Quintanilla Carvajal, María Ximena

Influence of Milk Whey on High-Oleic Palm Oil Nanoemulsions: Powder Production, Physical and Release Properties 

Ricaurte, Leidy; Prieto Correa, Rosa Erlide; Perea Flores, María de Jesus; Quintanilla Carvajal, María Ximena (Food Biophysics, 2017-09-08)

Multifunctional Role of the Whey Culture Medium in the Spray Drying Microencapsulation of Lactic Acid Bacteria 

Aragón Rojas, Stephania; Quintanilla Carvajal, María Ximena; Hernández Sánchez, Humberto (Food Technology and Biotechnology, 2018-09)

Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods 

Filomena Ambrosio, Annamaria; Quintanilla Carvajal, María Ximena; Puig, Ana; Hernando Hernando, María Isabel; Hernández Carrión, María; Sotelo Díaz, Luz Indira (Food Science and Technology International, 2015)

Volatile compounds, sensory quality and ice morphology in falling-film and block freeze concentration of coffee extract 

Moreno Moreno, Fabián Leonardo; Quintanilla Carvajal, María Ximena; Sotelo Díaz, Luz Indira; Osorio, C.; Raventós, M.; Hernández Yáñez, Eduard; Ruiz Pardo, Ruth Yolanda (Journal of Food Engineering, 2015-05-12)

Colorimetric image analysis as a factor in assessing the quality of pork ham slices during storageAnálisis colorimétrico de imágenes como factor de evaluación de la calidad de rebanadas de jamón de cerdo durante almacenamiento 

Porras Barrientos, L.D.; González Hurtado, M.I.; Ochoa González, O.A.; Sotelo Díaz, Luz Indira; Camelo Méndez, Gustavo Adolfo; Quintanilla Carvajal, María Ximena (Revista mexicana de ingeniería química, 2015)

Effect of amplitude and pulse in low frequency ultrasound on oil/water emulsionsEfecto de la amplitud y pulsación en ultrasonido de sonda a baja frecuencia sobre emulsiones aceite/agua 

Cabrera Trujillo, María Alejandra; Sotelo Díaz, Luz Indira; Quintanilla Carvajal, María Ximena (DYNA, 2016)

Optimization of the production and stress resistance of the probiotic Lactobacillus fermentum K73 in a submerged bioreactor using a whey-based culture mediumOptimización de la producción y resistencia al estrés del probiótico Lactobacillus fermentum K73 en un reactor sumergido usando un medio de cultivo a base de suero lácteo 

Aragón Rojas, Stephanía; Ruiz Pard, Ruth Y.; Quintanilla Carvajal, María Ximena; Hernández Sánchez, Humberto (CyTA - Journal of Food, 2018-12-04)

Encapsulation of lactobacillus fermentum K73 by refractance window drying 

Aragón Rojas, Stephania; Quintanilla Carvajal, María Ximena; Hernández Sánchez, Humberto; Hernández Álvarez, Alan Javier; Moreno Moreno, Fabián Leonardo (Scientific Reports, 2018-07-03)

Sublimation conditions as critical factors during freeze-dried probiotic powder production 

Aragón Rojas, Stephania; Ruiz Pardo, Ruth Yolanda; Hernández Álvarez, Alan Javier; Quintanilla Carvajal, María Ximena (Drying Technology, 2019-03-04)
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