TY - GEN AU - Sotelo Díaz, Luz Indira AU - Camelo Méndez, Gustavo Adolfo AU - Casas F., Nidia PY - 2010 SN - 0121-4004 UR - http://hdl.handle.net/10818/27415 AB - According to popular belief, borojo ( Borojoa patinoi cuatrec. ) fruit is recognized for its preservative properties, possibly related to the presence of phe nolic compounds. The content of polyphenols and the ir antimicrobial activity... AB - El fruto del borojo (Borojoa patinoi cuatrec.) es reconocido en la tradicion popular por sus propiedades como conservante, posiblemente relacionadas con la presencia en el de compuestos fenolicos. En esta investigacion se evaluo el... LA - spa PB - VITAE, Revista de la Facultad de Quimica Farmaceutica KW - Antimicrobial activity KW - Borojo KW - Polifenoles KW - E. coli KW - S. aureus KW - Actividad antimicrobiana KW - Borojo KW - Polifenoles KW - E. coli KW - S. aureus TI - BOROJO ( Borojoa patinoi ): SOURCE OF POLYPHENOLS WITH ANTIMICROBIAL ACTIVIT Y T2 - BOROJO ( Borojoa patinoi ): SOURCE OF POLYPHENOLS WITH ANTIMICROBIAL ACTIVIT Y ER -